lunes, 22 de febrero de 2010

DIMECRES DE CENDRA




Això que veieu aqui és una safata de bunyols de vent. Una altra de les tradicions a Jardinets: el Dimecres de Cendra es fan bunyols. I us en donem la recepta:
1/4l llet--200g. farina---140g.mantega---5 ous---1 copa d'anis---sucre i canyella.
Poseu la llet amb la mantega al foc i quan arrenqui el bull tireu-hi tota la farina de cop i apagueu el foc. Remeneu amb energia. Deixeu que perdi una mica l'escalfor i amb paciència aneu-hi incorporant els ous d'un a un. Finalment tireu-hi l'anís ija són a punt. Comenceu a fregir-los amb oli calent. No els feu molt grossos perque s'inflen força. I contempleu-los com ells sols es giren quan ja són cuits d'una banda. Espolseu-los amb sucre i canyella quan els treieu del foc i deixeu-los reposar un parell d'hores abans de tastar-los. Bon profit!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario